Hoe het is begonnen.
Sinds 2020 zijn ik Piebe en mijn vrouw Samantha bezig met de wereld van het buiten koken.
In deze jaren waren we natuurlijk op ons zelf aangewezen door de Corona pandemie, wat direct de mogelijkheid gaf om vol op te experimenteren.
We begonnen met de Oklahoma Smoker, beter bekend als een Offset BBQ en niet veel later kwam daar al een rookkast bij om eens met vis en rook te experimenteren.
Hiermee is de passie voor simpel, goed en vooral lekker vlees en vis ontstaan.
Alsof het zo moest zijn kwamen we begin 2022 in contact met de plaatselijke BBQ winkel.
We hebben daar mogen snuffelen tussen de kamado's, workshops en evenementen.
Het duurde dan ook niet heel lang voor onze eerste kamado in de tuin stond.
Ook hier hebben we vele gerechten op bereid en geprobeerd en gedeeld.
In de loop van de tijd was de BBQ een graag geziene gast op feestjes en partijen in de vrienden kring, zo zijn ook de eerste cateringen geboren.
De ervaring die wij hier hebben opgedaan was zo geweldig, dat we hier eigenlijk toch wel heel graag mee verder willen gaan!
Er is immers niks mooiers om heerlijk buiten met een mooi stukje vlees bezig te zijn en mensen zien te genieten.
Wilt u meer informatie of ons boeken klik dan op de contact knop